it's Me

it's Me
Be LiKe Me...HAppy< cOoL, caRiNg AnD ResPoNsibLe...hehheh..

it's MY LiFe

Voting Rating: 5 / 11 votes Vote: * 1 * 2 * 3 * 4 * 5 Similar * Disco Ball New Year

Tuesday, May 28, 2013

#menghilangkan#rasa#dikala#kebosanan#

assalamualaikum..... hye korang..lama x update blog kan..heh..nak wat cmne..aku bz sgtlah skuunk nih..ni pon nsib bek ngah cti sem..tp cuti pon bosan gak weyhh..asyik dok umah je..laa ni tamat dah semester pertama aku di unikl..haaa nih tgh tggu result aku la nih...takut woii..xtau la ape yg aku dpt tuk sem pertama aku nih..harap2 keputusan aku kali ni adalah keputusan yg aku target...huhu.. haa nak tau x kisah aku ngan si dia mcm mne skunk?? alaa aku tau korang xnak tau psl aku ngan die...ade aku kisah..blog aku ske hati aku lah  hahaha...haaa hari tu aku gaduh ngan dia gara2 aku layan sorang mamat nih...alaa mslhnye aku bkn layan sgt pon...layan acuh x acuh je pon ngan bdk tu..knal pon x..puas la aku pujuk die yg aku ni xde pape ngan mamat tu...ssah wei nak pujuk die tu...hahah..smoi kwn aku bg nasihat kat aku g jgn layat mamat lain nnt si dia lari...hh mulalah aku cuak...ooo mmg xla aku nak kehilangan dia..xsggup aku..lastnye aku mengalah jelah ngan die...hehhe...haa bru2 nih aku chatting ngan die kat fb..die luahkanlah ape yg die rse kat aku...ha nnt aku tnjuk kat korang ape yg die ckp eik..huh cair aku dibuatnya ..saat tu aku rsa bahagia sgt wei..hehhe...stu lagi dia ada ckp yg die ske sgt gamba profile aku kat fb..hehhe..comel katanya..kiki..tu sbb profile aku kat blog nih pon aku tuka..haha...okaylah u alls..t aku smbg g k...daaa...salam..♡♥♡♥


haaa tadaa..nih la die ape yg die ckp ngan aku...huhu
seriously i really love n miss him so much..♡♥♡

No comments:

Post a Comment