it's Me

it's Me
Be LiKe Me...HAppy< cOoL, caRiNg AnD ResPoNsibLe...hehheh..

it's MY LiFe

Voting Rating: 5 / 11 votes Vote: * 1 * 2 * 3 * 4 * 5 Similar * Disco Ball New Year

Saturday, April 13, 2013

sekian lama menyepi..i'm back....hehheh....

fuhhh lame giler siot aku tak bukak blog kesayangan aku nih..baru hari ini ade kesempatan untuk aku membukanya...hehhe...biasalah orang busy macam aku ni tak boleh nak kata ape la kan..hahhah....owh ye dah lama aku tak update pasal life aku kan..mesti korang menantinye..hahha...perasan giler aku nih...padahal korang semua tak tahu pon yg aku nih ade blog...kikiki...alaaa sbnrnye blog ni dah lama aku buat..tp aku malas nak share ngan korang2 semua...aku kan low profile...ehheh...eh tp betul laa...xde ape pon kat blog aku nih..aku xrajin nak update...hehe...but now aku akan selalu update blog aku nih...insyaAllah..kalo ade masa aku update laa...owh ye lupa plak aku nak share ngan korang...skunk nih aku dah jd student kembali...hehe...aku ambek business administration(management and entreprenuer)...mst korang rse gempak kan aku pnye kos...hhaha...mstlah gempak...aku kan nak jadi business woman...kikiki...insyaAllah...korang doakanlah tuk aku ye..amin...hehhe...okaylah korang...nnt ade masa aku update lagi blog nih ye...tunggguuuu....kikikiki....byeeee....muaaahhhh tuk koranggg....:)


...haaa ni lah geng vempire aku kat unikl tuh...comel x kami??kikiki...mst korang nak cakap aku lagi comel kan..??aku dah tau dah...hhaha...:P

No comments:

Post a Comment