it's Me

it's Me
Be LiKe Me...HAppy< cOoL, caRiNg AnD ResPoNsibLe...hehheh..

it's MY LiFe

Voting Rating: 5 / 11 votes Vote: * 1 * 2 * 3 * 4 * 5 Similar * Disco Ball New Year

Monday, April 15, 2013

...PeRasAaN Ku...

hye guys...mcm mana korang hari ni?? sihat? aku xbpe nak sihat laa..fikiran aku serabut sebenarnye hari ni..mcm2 yg aku fikirkan...xde sape yg leh faham perasaan aku skunk...mggu lepas aku serabut ngan abg aku..giler aku trase abs ngan dia aritu...smpai effect tumpuan aku pada presentation...ya Allah mse tu hanya Allah yang tau perasaan aku mse tu...apa yg jd pada aku mse tu aku pon xtau..ditambah lagi msalah aku ngan my boy lagi..mne tah dia menghilang...ssahnya skunk aku nak borak ngan dia..terasa dia abaikan weyhh...mcm aku nih bkn girl dia lagi...aku tau dia bz...tp korang mst fhm kan perasaan wanita nih mcm mne..inginkan perhatian..korang mst xtau kan knape mst aku tggu dia on9 bru aku leh borak ngan die...sbnrnye mcm nih..boy aku tuk dok jauh dri aku...so aku xleh ler nak call or msj die mcm mne pasangan lain leh buat...dia dok nun kat IRELAND sne..study kat sne...perghh aku pon xsgke aku leh dpt org sepandai dia.hahaha....kadang2 aku rse aku xpdn lansung ngan dia..dia pndai aku plak ermm kureng...hahha....tp seriously aku rindukan dia..now dah hampir 2 mggu dia x on9..aritu dia jnji nak blik Malaysia nak jmpe aku...alih2 xjd nak blik sbb ade pertandingan kat sana..erghhh geram kot...org xphm perasaan aku..aku rasa akulah perempuan yg byk bersabar dlm hubungan jarak jauh nih..okaylah korang..takat nih jelah aku leh kongsi ngan korang...len kali ler plak aku share..bye2...muahhh3x....love u...:)



 mne awk syg...:(

Saturday, April 13, 2013

sekian lama menyepi..i'm back....hehheh....

fuhhh lame giler siot aku tak bukak blog kesayangan aku nih..baru hari ini ade kesempatan untuk aku membukanya...hehhe...biasalah orang busy macam aku ni tak boleh nak kata ape la kan..hahhah....owh ye dah lama aku tak update pasal life aku kan..mesti korang menantinye..hahha...perasan giler aku nih...padahal korang semua tak tahu pon yg aku nih ade blog...kikiki...alaaa sbnrnye blog ni dah lama aku buat..tp aku malas nak share ngan korang2 semua...aku kan low profile...ehheh...eh tp betul laa...xde ape pon kat blog aku nih..aku xrajin nak update...hehe...but now aku akan selalu update blog aku nih...insyaAllah..kalo ade masa aku update laa...owh ye lupa plak aku nak share ngan korang...skunk nih aku dah jd student kembali...hehe...aku ambek business administration(management and entreprenuer)...mst korang rse gempak kan aku pnye kos...hhaha...mstlah gempak...aku kan nak jadi business woman...kikiki...insyaAllah...korang doakanlah tuk aku ye..amin...hehhe...okaylah korang...nnt ade masa aku update lagi blog nih ye...tunggguuuu....kikikiki....byeeee....muaaahhhh tuk koranggg....:)


...haaa ni lah geng vempire aku kat unikl tuh...comel x kami??kikiki...mst korang nak cakap aku lagi comel kan..??aku dah tau dah...hhaha...:P